Als VIP naar de Admiraliteitsdagen met Kabelnoord

Als VIP naar de Admiraliteitsdagen met Kabelnoord

Geplaatst op 22 augustus 2022

Van donderdag 1 t/m zondag 4 september 2022 staat Dokkum in het teken van de Admiraliteitsdagen! Het evenement biedt verschillende activiteiten voor jong en oud. Het evenement trekt jaarlijks tienduizenden mensen naar Dokkum. Klanten van Kabelnoord maken dit jaar kans op VIP-kaarten voor het gastendek.

Kijk naar de Admiraliteitsdagen op tv

Iedereen met een tv abonnement van Kabelnoord kan ook dit jaar de Admiraliteitsdagen volgen. RTV NOF (kanaal 20) verzorgt verschillende tv uitzendingen. Wist je dat je tijdens je bezoek aan Dokkum optredens van o.a.: BlØf kunt bijwonen? Kijk op www.admiraliteitsdagen.nl voor het actuele programma. 

Kans maken op VIP-kaarten

- Deze actie is gesloten. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht -
Ben jij Kabelnoord-abonnee? En wil je de optredens van de diverse artiesten op vrijdag- of zaterdagavond live bijwonen (onder het genot van een hapje en een drankje) vanaf het speciale gastendek? Dat kan! Kabelnoord verloot onder haar abonnees speciale VIP-kaarten voor het gastendek. Zo maak je kans op VIP-kaarten:
Stuur een e-mail met daarin jouw contactgegevens (je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) vóór 30 augustus, 10.00 uur naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. Winnaars ontvangen uiterlijk 31 augustus persoonlijk bericht.

 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web