• Internet wordt steeds belangrijker in de samenleving. Meer en meer diensten gaan via internet, vaak ook al radio- en televisiediensten. Kabelnoord is voorbereid op de toekomst en stelt daarom internet als basis voor het afnemen van diensten. 

 • Kabelnoord biedt haar klanten diverse installatieopties die bij de bestelling kunnen worden gekozen:  

  1. Basisinstallatie = de monteur installeert één computer, één televisie en één telefoon met maximaal 20 meter bekabeling per dienst. Het e-mailadres wordt ingesteld en bij een installatie waarbij ook telefonie wordt geïnstalleerd, zorgen we direct dat ook de telefoon goed werkt. Indien meer apparaten moeten worden aangesloten of meer meters bekabeling aangelegd, dan worden meerkosten in rekening gebracht. 

  2. Doe-het-zelf Installatie = de TV-ontvanger wordt gratis bezorgd en je installeert alles zelf of laat alles installeren door een partner of ander bedrijf. Uiteraard zijn er handleidingen die je kunt raadplegen voor het aansluiten.

  Bekijk hier de diverse handleidingen.

   

 • Kabelnoord biedt haar klanten diverse installatieopties die bij de bestelling kunnen worden gekozen.

 • Kabelnoord werkt met een planmodule. Hierin staat de beschikbare ruimte weergegeven. Wanneer de diensten op afstand kunnen worden geactiveerd, is een monteur niet nodig. Een medewerker van Kabelnoord zal contact opnemen voor de activatie van de diensten op afstand. Dan kan de installatie wellicht eerder plaatsvinden.

 • Controleer als eerste actuele storingsmeldingen op de website

  Bovenin kun je controleren of er werkzaamheden plaatsvinden of dat er in jouw regio een storing bekend is. Als dit niet het geval is kun je proberen de verbinding weer tot stand brengen door deze te resetten. Volg hiervoor onderstaande stappen.

  Verbinding resetten

  De verbinding resetten in zeven stappen:

  1. Zet de computer uit.
  2. Als je een router hebt, haal die dan ook van de stroom. Een router is een apparaat waarmee de internetverbinding wordt verdeeld over meerdere computers. Ook kan een router worden gebruikt om een draadloze verbinding te maken.
  3. Haal het modem van de stroom. Deze is te vinden in de meterkast of in de woonkamer.
  4. Sluit na één minuut het modem weer aan.
  5. Wacht totdat het modem online is, dit kan ongeveer 10 minuten duren. Het modem is online zodra het lampje online of link brandt.
  6. Zet de router aan en wacht tot deze online is. Geen router? Dan kan deze stap worden overgeslagen.
  7. Zet de computer aan. Het kan tot twee minuten duren voordat de internetverbinding actief is.

  Controleer de verbinding tussen het modem en het Kabelnoord netwerk
  Als op het modem het lampje online of link niet brandt, dan is het modem offline. Offline betekent dat er geen verbinding is tussen het modem en het netwerk van Kabelnoord. Controleer in dat geval of het modem goed is aangesloten.

  Sluit de computer rechtstreeks aan op het modem
  Steeds meer gebruikers hebben een router om een verbinding draadloos te maken, of om meerdere computers aan te sluiten. Om uit te sluiten dat je router storing veroorzaakt, kun je de computer rechtstreeks aansluiten op het modem.

 • Het link lampje geeft aan of het modem verbinding heeft met de achterliggende apparatuur (computer, router). Het modem heeft nu geen verbinding met deze apparatuur. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal van deze mogelijke oorzaken zijn:

  • De netwerk (UTP) kabel zit niet in het modem en/of router/pc
  • De netwerkkabel is defect
  • De computer/router staat niet aan
  • De netwerkkaart van de computer is defect
  • De router is defect

  Zijn bovenstaande punten in orde, maar brandt het lampje nog steeds niet? Neem dan contact op met het Servicecentrum van Kabelnoord.

 • Kabelnoord levert modems die standaard voorzien zijn van een draadloze router waarop meerdere netwerkaansluitingen zitten. Je kunt dus meerdere apparaten op het modem aansluiten. Je kunt kiezen of je de apparaten draadloos of bedraad aan wilt sluiten.

 • Dit kan een aantal redenen hebben. Het is mogelijk dat de computer te ver van de router af staat of dat er een aantal muren/vloeren tussen zit, waardoor het signaal niet sterk genoeg is. Wanneer de afstand een probleem is, dan kun je één van beide apparaten verplaatsen, waardoor ze dichter bij elkaar staan. Wanneer het probleem wordt veroorzaakt door muren/vloeren, dan is de beste oplossing om een kabel te trekken naar de desbetreffende computer. Er zijn “versterkers” te koop voor een draadloze router, maar dit is niet altijd een werkende oplossing.

  Een andere reden zou kunnen zijn dat jouw computer probeert een verbinding te maken met een andere router dan je eigen. Dit kan gebeuren wanneer het signaal van deze router sterker is dan de router die bij je thuis staat of wanneer deze onbeveiligd is. De computer zal dan verbinding proberen te maken met het sterkste signaal. Je kunt dit oplossen door je de verbinding met het andere netwerk te verbreken en verbinding te maken met je eigen router. 

  Heb je nog steeds geen verbinding? Neem voor ondersteuning contact op met het Servicecentrum.

 • Voor het optimaliseren van je wifi, kun je met deze tips je voordeel doen.

 • Hoe wijzig ik de wifi-kanalen van mijn Genexismodem?

  Heb je een glasvezelaansluiting en maak je gebruik van het type glasvezelmodem Titanium 48Pas zelf je wifi-kanalen aan door de volgende stappen te volgen:

  1. Open een browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, enz.)
  2. Voer in de adresbalk 192.168.1.254 in en druk op enter.
  3. Op het volgende scherm dien je in te loggen, User name is admin en Password is admin.
  4. Je komt in het menu en hier kies je voor "network" en vervolgens voor "wireless", hier kun je het woordje "auto" dat achter "channel" staat aanpassen naar 1, 6 of 11 waarna je op "save wlan settings" moet drukken.
  5. Hierna kies je “wireless 5 GHz”, hier kun je weer het woordje "auto" dat achter "channel" staat aanpassen, in dit geval naar 36 waarna je weer op "save wlan settings" moet drukken. Het nieuwe kanaal is nu ingesteld.

  Heb je een glasvezelaansluiting en maak je gebruik van het type glasvezelmodem Platinum 7840? Pas zelf je wifi-kanalen aan door de volgende stappen te volgen:

  1. Open een browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, enz.)
  2. Voer in de adresbalk 192.168.1.254 in en druk op enter.
  3. Op het volgende scherm dien je in te loggen, User name is admin en het Password vind je op de sticker op het modem.
  4. Je komt in het menu en hier kiest voor "Wireless", hier kun je het woordje "auto" dat achter "channel" staat, aanpassen naar 1, 6 of 11 voor de 2,4 GHz en bij 5 GHz naar 36, hierna klik je op SAVE. Het nieuwe wifi-kanaal is nu ingesteld.

   

 • Als je niet thuis bent en problemen hebt met het versturen van e-mail, maar je kunt wel e-mail ontvangen, dan moet je de uitgaande mailserver aanpassen in de instellingen. De uitgaande mailserver van Kabelnoord werkt vanwege veiligheidsredenen niet op adressen waar geen Kabelnoord-internet is.

  Om mail te kunnen versturen vanaf je laptop moet je deze op bijvoorbeeld  je vakantieadres omzetten naar de uitgaande mailserver van de internetprovider op het vakantieadres. 

  (Let op: Wanneer je weer thuis bent, moet je de instelling weer terugzetten naar “mail.knid.nl”)

  Tip!
  Raadpleeg je e-mail via de webmail van Kabelnoord. Log hiervoor in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je hebt ontvangen bij je aanmelding bij Kabelnoord internet.

 • Mijn Kabelnoord is eind 2021 vernieuwd. Alle klanten van Kabelnoord maken zelf nieuwe inloggegevens aan. Ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan voor 'Wachtwoord vergeten' op de Mijn Kabelnoord pagina. 

 • Dat is mogelijk. Wanneer je hier klikt, wordt je doorverwezen naar een externe omgeving. Hier kun je inloggen met je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord. Je logt nu in op de webmail, deze is overal ter wereld bereikbaar.

  Jouw “harde schijf” op het netwerk is 1Gb groot. Hierdoor is het wel nodig eenmaal in de zoveel tijd de webmail op te schonen, d.w.z. mail te verwijderen. Wanneer je regelmatig de mail ophaalt met je computer thuis (met bijvoorbeeld Microsoft Outlook of Outlook Express) is dit meestal niet nodig, omdat deze de mail van het netwerk ophaalt en vervolgens verwijdert.

 • Dit kan een aantal redenen hebben. Controleer eerst of de computer verbonden is met het internet. Het kan namelijk voorkomen dat je computer wel is verbonden met het modem maar dat er (tijdelijk) geen verbinding is met het internet.

  Indien de internetverbinding in orde is, kun je het volgende doen: het e-mailprogramma geeft vaak een 0x800### nummer aan. Wanneer je deze invult in de zoekbalk van Google, zal deze een aantal resultaten geven waarin wordt uitgelegd wat de oorzaak is en hoe het probleem opgelost kan worden.

 • De serverinstellingen die nodig zijn om je e-mailaccount in te stellen zijn: 

  e-mailadres: je @knid.nl adres

  inkomende server: pop.knid.nl
  serverpoort bij IMAP4 account: 993
  serverpoort bij POP3 account: 995
  type versleuteling: TLS/SSL
  verificatie vereist: ja
  wachtwoord: dit vind je in de brief die je bij de installatie hebt ontvangen
  accountnaam:gebruikersnaam*@knid.nl

  uitgaande server: smtp.knid.nl
  serverpoort: 587
  type versleuteling: STARTTLS, TLS of SSL
  verificatie vereist: ja
  wachtwoord: dit vind je in de brief die je bij de installatie hebt ontvangen
  accountnaam: gebruikersnaam*@knid.nl

   

 • Bij een KNID e-mailadres kun je vier extra e-mailaccounts en per e-mailaccount drie aliassen aanmaken. Dit zijn de stappen:

  • Klik hier en log in met je Mijn Kabelnoord-gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heb je bij de installatie van Kabelnoord ontvangen.
   Klik op 'wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Eenmaal ingelogd ga je naar je instellingen voor e-mail
  • Je vult het gedeelte in voor '@knid.nl' (bijvoorbeeld bertenernie) en vervolgens vul je het wachtwoord in. Dit wachtwoord wordt niet geadministreerd en je dient dit dus zelf te onthouden.
  • Klik op toevoegen, het systeem geeft zelf aan of het gekozen account reeds bestaat.

  Het nieuwe account is nu aangemaakt.

 • Waarschijnlijk is het e-mailprogramma op een (of meerdere) computers niet goed ingesteld. Het betreffende programma dient zo ingesteld te zijn dat het de mail een aantal dagen op de server laat staan, waarna het alsnog wordt verwijderd. Hoe het programma moet worden ingesteld, ligt aan het programma dat je gebruikt.

  De meeste e-mailprogramma’s kun je instellen via het tabblad extra > accounts (accountinstellingen) > eigenschappen en dan het tabblad geavanceerd.

 • Volle inbox

  Waarschijnlijk is de inbox vol. Kabelnoord biedt 1 Gb aan ruimte aan voor het opslaan van e-mails. Heb je in je e-mailprogramma aangegeven een kopie te bewaren van de e-mail op de server, dan is hoogstwaarschijnlijk de e-mailbox vol. Dit kun je controleren door een e-mailbericht naar jezelf te sturen. Als je een e-mailbericht terug krijgt met de melding dat het e-mailbericht niet verstuurd kon worden, wordt hierin ook de reden aangegeven. Als in het bericht de melding “The user's mailbox is full!” verschijnt, is de 1 Gb aan ruimte bereikt.

  Inbox legen

  Je kunt de inbox legen door in te loggen op de webmail en vervolgens in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je gekregen hebt bij de aanmelding van Kabelnoord Internet. Wanneer je eenmaal bent ingelogd, kun je een aantal e-mails verwijderen om weer ruimte te creëren voor nieuwe e-mails.

  (let op: de e-mails die je verwijdert moet je vervolgens ook verwijderen uit de prullenbak op de webmail).

  Hoe te voorkomen?

  Om dit probleem in het vervolg te voorkomen, kun je de instellingen in je e-mailprogramma aanpassen. Bij de eigenschappen (geavanceerd) van het e-mailprogramma  kun je bijvoorbeeld de optie 'van server verwijderen na x aantal dagen' uitvinken.


   

 • Er kunnen verschillende oorzaken zijn:

  • Brandt het lampje bij ‘Caps Lock’ of ‘A’ op je toetsenbord? Druk dan eenmaal op de Caps Lock-toets en probeer opnieuw in te loggen bij webmail.
  • Heb je de gebruikersnaam of het wachtwoord verkeerd ingevoerd? Misschien heb je per ongeluk een verkeerde toets ingedrukt of de volgorde van je gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd ingevoerd. Check je gegevens en probeer het nogmaals.
 • Helaas komt het zo nu en dan voor dat er onder onze naam valse e-mails verzonden worden. 

  Veel Kabelnoordklanten ontvangen dan een e-mail met bijvoorbeeld informatie zoals je hieronder leest. Deze info zou afkomstig zijn van de webmaster Knid van Kabelnoord. De indruk wordt gewekt dat je e-mailaccount beschermd moet worden tegen spamberichten. Door middel van het klikken op een linkje met een webadres, wordt gevraagd om onder andere het wachtwoord te geven. Doe dit niet want deze mail is bedoeld om je informatie te ontfutselen! De mail is afkomstig uit een onbetrouwbare bron, niet van Kabelnoord. Kabelnoord vraagt nooit per e-mail om accountgegevens. Bij twijfel: neem contact op met Kabelnoord! Kijk hier voor meer informatie over veilig internetten.


  Voorbeeldtekst valse e-mail: 

  Uw e-mail account moet worden verbeterd, met ons nieuwe product tegen spam mail.

   Onze excuses voor het ongemak.

   Doet u dit niet binnen 72 uur zal onmiddellijk uw account uitgeschakeld uit onze database.

   HIERONDER Bevestig uw e-mail-identiteit.

   Gebruikersnaam: ........

  wachtwoord: ...........

   Als we vinden het difficute toegang tot uw account uit onze database.

   * Houd er rekening mee dat uw wachtwoord wordt gecodeerd met 1024-bit RSA-sleutels voor extra beveiliging. • Na contractbeëindiging bij Kabelnoord heb je nog 6 maanden toegang tot je oude provider e-mailadres.

 • De WiFi-extra punten werken het beste als je het huidige WiFi via het modem uitschakelt. 

  COAX
  Arris TG862S (docsis 3 modem)
  • Maak eerst verbinding met het modem, dit kun je draadloos of bekabeld doen.
  • Vul het ipadres ‘192.168.0.1’ in in de adresbalk ( NIET de google-zoekbalk) om op de inlogpagina van het modem te komen.
  • Je ziet nu het inlogscherm. De username is admin en het password is password.
  • Als je dit invult kom je in de System Basic Setup. Bovenin klik je op Wireless.
  • Vink vervolgens de optie Enable Wireless uit.
  • Klik onderaan de pagina op Apply.

  Het modem is nu gereset en de wifi is uitgeschakeld op het modem.

  Arris TG1652S (nieuwste docsis 3 modem)
  • Maak verbinding met het modem, dit kun je draadloos of bekabeld doen. De voorkeur is bekabeld en zo wordt het hier ook beschreven.
  • Vul het ipadres ‘192.168.0.1’ in in de adresbalk ( NIET de google-zoekbalk) om op de inlogpagina van het modem te komen.
  • Je ziet nu het inlogscherm. De username is admin en het password is password.
  • Als je dit invult kom je in de System Basic Setup. Bovenin klik je op Wireless 2,4GHz.
  • Vink vervolgens de optie Enable Wireless uit.
  • Klik onderaan de pagina op Apply.
  • Vervolgens klik je op Wireless 5 GHz.
  • Vink ook hier de Enable Wireless uit.
  • Klik op Apply.

  Het modem is nu gereset en de wifi op de 2,4 GHz en 5GHz op het modem is uitgeschakeld.

  GLASVEZEL
  Live Titanium 48

  • Maak verbinding met het modem, dit kun je draadloos of bekabeld doen. De voorkeur is bekabeld en zo wordt het hier ook beschreven.
  • Vul het ipadres ‘192.168.1.254’ in in de adresbalk ( NIET de google-zoekbalk) om op de inlogpagina van het modem te komen.
  • Je ziet nu het inlogscherm. De username is admin en het wachtwoord is admin.
  • Als je dit invult kom je in de System Information. Bovenin klik je op Network, vervolgens op Wireless.
  • Vink vervolgens de optie Enable Radio uit.
  • Klik onderaan de pagina op Save WLAN Settings.
  Het modem is nu gereset met de Wifi op 2,4GHz.
  • Vervolgens klik je op Wireless 5GHz.
  • Vink ook hier de Enable Radio uit.
  • Klik op Save WLAN Settings.
  Het modem is nu gereset met de Wifi op 5GHz.

  Platinum 7840 
  • Maak verbinding met het modem, dit kun je draadloos of bekabeld doen.
  • Vul het ipadres ‘192.168.1.254’ of http://router in in de adresbalk (NIET de google-zoekbalk) om op de inlogpagina van het modem te komen.
  • Je ziet nu het inlogscherm. De username is admin en het wachtwoord staat op de sticker van het modem (elk modem heeft een eigen inlog wachtwoord).
  • Als je dit invult klik je bovenin op Wireless.
  • Onder het kopje Configuration schakel je zowel de 2,4GHz als de 5GHz uit d.m.v. het schuifbalkje.
  • Klik in het blok Configuration op save.

  Het modem is nu gereset met de wifi uit.

   

   

   

 • Internet is een open netwerk; dat betekent dat iedereen er op kan. Dat is mooi, maar het heeft natuurlijk ook nadelen. Indringers kunnen proberen via internet in je computer te komen en gegevens te achterhalen. En dat kan nare gevolgen hebben.

  Een overzicht van veel voorkomende inbreuken op de veiligheid van jouw gegevens.

  Spam
  Spam zijn ongevraagde e-mailberichten die vaak afkomstig zijn van een onbekende afzender. Er wordt door de internetproviders veel SPAM van het netwerk weggefilterd. Desondanks ontvangt praktisch iedereen wel SPAM. De dubieuze inhoud is vaak makkelijk te herkennen en de inhoud meestal niet direct gevaarlijk. Het is meer de irritatie over ongevraagde e-mails.

  Phishing
  Phishing is wel een gevaarlijke vorm van Spam, waarbij geprobeerd wordt de klant naar een valse website te lokken. Dat gebeurt vaak door een e-mail die er betrouwbaar uit ziet. De valse website is een kopie van de echte website en zo wordt er geprobeerd om je inloggegevens en wachtwoorden te achterhalen.

  Bedenk dat relaties zoals de bank of energiebedrijf, nooit per mail om inloggegevens vragen! Ook Kabelnoord doet dat niet.

  Spyware
  Spyware is software die gegevens verzamelt over het internetgebruik. De informatie wordt doorgestuurd zonder dat je dat merkt. Spyware wordt gebruikt door bedrijven die informatie willen verzamelen t.b.v. marketingdoeleinden, vaak wordt hier in de algemene voorwaarden van de software toestemming voor gevraagd. Er zijn ook criminele vormen van Spyware, waarbij persoonlijke gegevens worden doorgegeven.

  Malware en Trojans
  Een Trojan (van het Trojaanse paard) wordt op jouw computer geïnstalleerd via een bijlage bij een e-mail of verstopt als gewone software. Via de Trojan software kan men toegang krijgen tot jouw computer en onbedoelde dingen doen, zoals het onbedoeld verstrekken van je gegevens en het versturen van Spam. Malware werkt net zo, alleen hebben die programma’s vaak een andere werking en richten bijvoorbeeld schade aan op jouw harde schijf.

  Botnet
  Botnet is een netwerk van geïnfecteerde computers. De beheerder van dit netwerk kan dit netwerk "illegale" praktijken laten doen zoals het aanvallen van websites, verspreiden van Spam, etc. identiteitskaping.

  Identiteitskaping
  Identiteitskaping vindt plaats als men wachtwoorden, e-mailadres, user-id's, bankcodes, etc. heeft bemachtigd en zich als jou voor doet. Men doet dan bijvoorbeeld betalingen via jouw creditcard.

  DDOS-aanval
  Met een (Distributed) Denial-of-Service-aanval (DDoS-aanval) wordt de capaciteit van onlinediensten of de ondersteunende servers en netwerkapparatuur aangevallen. Het resultaat van deze aanval is dat diensten slecht of helemaal niet meer bereikbaar zijn voor medewerkers of klanten. Bekijk nieuwsitem DDOS-aanval.

  Beveiliging draadloze router
  Draadloos internet wordt steeds vaker toegepast bij mensen thuis. Een draadloos netwerk brengt meer risico's met zich mee dan een vast netwerk. Het beveiligen van jouw netwerk voorkomt dat derden gebruik kunnen maken van jouw draadloze netwerk zonder dat je hiervan op de hoogte bent. Ook voorkomt het toegang tot de eigen gegevens op je computer.

  Wat doet Kabelnoord?
  Internetproviders, zoals Kabelnoord, proberen het internet zo veilig mogelijk te houden. Wat doen wij?

  • We filteren spam eruit. Grote hoeveelheden berichtenverkeer zijn makkelijk als spam te herkennen en worden op voorhand via filters opgevangen en verwijderd;
  • We waarschuwen voor nieuwe illegale praktijken;
  • We maken melding van actuele virussen die in omloop zijn. Neem regelmatig een kijkje op www.waarschuwingsdienst.nl om op de hoogte te blijven van actuele risico's; 
  • We werken samen met de politie in het opsporen van illegaal gebruik van internet;
  • We bieden beveiligingsmogelijkheden aan.


  Wat kun je zelf doen?
  Je kunt zelf ook veel doen om veilig te internetten. De belangrijkste aanbevelingen op een rijtje:

  • Let goed op en open nooit verdachte bijlagen bij mails van onbekenden. De kans is groot dat je je nieuwsgierigheid duur moet bekopen
  • Bescherm de computer met een volledig beveiligingspakket waarmee je goed beveiligd bent tegen o.a. virussen, spam, hackers en phishing;
  • Zorg ervoor dat je altijd de laatste update van je besturingsprogramma (vaak Windows) op de computer hebt geïnstalleerd; 
  • Daarmee wordt ook de beveiliging bijgewerkt. De meeste Windowversies attenderen je automatisch op updates. Je kunt Windows ook handmatig updaten;
  • Stel een beveiliging in op jouw draadloze netwerk en maak de code alleen in beperkte kring bekend. Vernieuw deze jaarlijks.


  Meer informatie over veilig internetten

  www.digibewust.nl : informatie over bewust omgaan met internet
  www.govcert.nl : informatie over preventie en afhandeling van ICT-beveiligingsincidenten
  www.security.nl : tips om een draadloos netwerk te beveiligen

  Bestel F-secure beveiligingspakket

 • Nu vanaf € 39,95 per jaar!

  Om je computer en gegevens te beschermen, is een compleet beveiligingspakket van groot belang. Kabelnoord helpt klanten door F-Secure Safe, een top beveiligingspakket, voor een lage prijs aan te bieden. Het pakket wordt geleverd door F-Secure, marktleider in beveiligingsproducten voor computers, tablets en laptops.

  • Houdt virussen buiten de deur die je computer kunnen laten crashen
  • Firewall tegen hackers, o.a. voor veilig internetbankieren.
  • Geen ongewenste e-mails meer in je postvak
  • Beveiliging tegen inbraak via e-mail
  • Ouderlijk toezicht: blokkeert ongewenste websites voor kinderen
  • Automatische updates: je bent dus altijd optimaal beveiligd!

  1 jaar / 1 computer   €  39,95  bestellen
  1 jaar / 3 computers €  49,95  bestellen
  1 jaar / 5 computers €  69,95  bestellen
  2 jaar / 1 computers €  69,95  bestellen
  2 jaar / 3 computers €  89,95  bestellen
  2 jaar / 5 computers €129,95  bestellen

   

   

 • Kabelnoord wil vrije modemkeuze mogelijk maken voor klanten. Momenteel wordt onderzocht wat de technische mogelijkheden zijn en worden er voorwaarden en procedures uitgewerkt. Zodra vrije modemkeuze mogelijk is bij Kabelnoord wordt dit bekend gemaakt op de website.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web