Bel gratis op vaderdag

Bel gratis op Vaderdag

Geplaatst op 28 mei 2020

Kabelnoord zorgt voor verbinding! Dat is ons werk en daar zetten we ons dag en nacht voor in. Om onze slogan extra kracht bij te zetten willen we onze vaste klanten graag verbinden met hun naasten. Want in deze gekke tijd is een bezoekje afleggen bij naasten niet vanzelfsprekend. Daarom bellen alle telefonieklanten van Kabelnoord op Vaderdag (zondag 21 juni a.s.) de hele dag gratis naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland*. Dit geldt ook voor het bellen naar vaste nummers in het buitenland die onder zone 1 vallen.

Wil jij je (schoon)vader, pake, vrienden of kennissen bellen? Op Vaderdag kletsen alle Kabelnoord-klanten gratis bij!

Kabelnoord voordelige telefonieaanbieder
Wist je dat Kabelnoord-abonnees onderling altijd gratis met elkaar bellen? En voor slechts € 0,10 per minuut bel je met je vaste lijn naar andere vaste nummers in Nederland. Heb je nog geen vaste telefonie van Kabelnoord? Vraag dan snel een abonnement aan. Bel voor meer informatie of persoonlijk advies op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur naar Kabelnoord: 0519-701701.

Actievoorwaarden Vaderdagactie 2020
* Deze actie is niet van toepassing op 0900- en betaalde servicenummers.
* Deze actie is geldig op zondag 21 juni 2020 van 00.00 uur tot en met 23.59 uur.
* De actie is van toepassing als je belt met je vaste Kabelnoord telefoonaansluiting naar een ander vast of mobiel telefoonnummer in Nederland. Bel je naar een vast nummer in het buitenland dat aangemerkt staat als zone 1? Dan betaal je op 21 juni 2020 helemaal niets.
* De hierboven genoemde telefoniekosten op 21 juni 2020 worden niet doorberekend op je factuur van juni 2020 (deze ontvang je in juli 2020).

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web