RTV NOF 1 en RTV NOF 2 in HD te ontvangen bij Kabelnoord

Kabelnoord en RTV NOF kiezen voor hd

Geplaatst op 8 juni 2023

Bij de meeste mensen is HD inmiddels de norm geworden voor tv kijken. Nog een kleine groep gebruikt oude apparatuur en kan daardoor geen HD ontvangen. Streekomrop RTV NOF en Kabelnoord kiezen voor kwaliteit. Daarom is RTV NOF, net als Omrop Fryslân en vele andere tv-zenders, vanaf 1 augustus a.s. alleen nog in HD kwaliteit te ontvangen bij Kabelnoord.

Ook RTV NOF 2 te zien bij Kabelnoord

Naast RTV NOF 1 is RTV NOF 2 ook in HD toegevoegd aan het zenderpakket van Kabelnoord. Op dit kanaal volg je het laatste lokale nieuws uit de gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. Je vindt RTV NOF 2 voortaan op kanaal 23.

Tekstbalk in beeld?

Als je nog naar het oude kanaal kijkt, zie je vanaf deze week een tekstbalk in het tv-beeld verschijnen. Als je de RTV NOF kanalen na 1 augustus a.s. wilt ontvangen, kun je een CI+ module en smartcard kopen of je kunt kiezen voor een huurontvanger van Kabelnoord.

Hulp nodig?

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Bel Kabelnoord: 0519-701701. Het Servicecentrum is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Ook kun je langskomen bij het Kabelnoord Servicepunt in De Westereen op 14, 15 en 16 juni a.s. in het winkelcentrum van De Westereen. We helpen je graag!

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web