Aanpassingen per 1 november 2023

Aanpassingen per 1 november 2023

Geplaatst op 19 september 2023

Kabelnoord voert per 1 november a.s. een aantal wijzigingen door. Daan van Beek (directeur Kabelnoord): “We zien dat het gebruik van internet flink toeneemt. Steeds meer mensen werken thuis, streamen en maken van hun huis een ‘smarthome’ door apparaten aan te sluiten op het internet. Daarom verhogen we de glasvezelinternetsnelheid van het Internet Standaard abonnement van 200 naar 250 Mbps. Glasvezelklanten kunnen vanaf 1 november a.s. met 250 Mbps downloaden en uploaden. Daarnaast kunnen alle internetabonnees bij hun abonnement een gratis Wifi-extra set in bruikleen krijgen. Het voordeel is dat iedereen, naast razendsnel glasvezelinternet, overal in huis goede wifi heeft.”

Betrouwbare producten voor een eerlijke prijs

Als gevolg van gestegen inkoopprijzen en kostenstijgingen worden de tarieven van een aantal Kabelnoord-abonnementen per 1 november 2023 aangepast. Daan van Beek: “Uiteraard doen we er alles aan om de prijsstijging voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo kun je blijven rekenen op betrouwbare producten voor een eerlijke prijs.

Kunnen we jou helpen?

Ben je internetklant, kan jouw wifi wel een boost gebruiken en heb je nog geen wifi-extra? Bestel eenvoudig een gratis set via Mijn Kabelnoord. Heb je een vraag over de aanpassingen of wil je meer weten over de mogelijkheden met glasvezelinternet? Kom langs in Dokkum of bel op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 0519-701701.

Bekijk de tarieven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Ontvang je onze factuur nog niet via de e-mail? Neem dan contact met ons op.   

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web