Kabelnoord TV app

• Als je een internet- en televisieabonnement afneemt, kun je gebruik maken van de Kabelnoord TV App.

• De Kabelnoord TV app is een gratis dienst voor klanten van Kabelnoord die een internet- + televisieabonnement afnemen bij Kabelnoord.

• Met een iPad of iPhone kun je met je Apple account de app Kabelnoord TV downloaden in de App Store.

Als je een Androidapparaat hebt dan kun je de app Kabelnoord TV downloaden in de Google Play Store.

Zoek de app in de Store onder de naam KabelnoordTV

• Je kunt de Kabelnoord TV app gebruiken op smartphones en tablets. De Kabelnoord TV app werkt op iOS 9 (of hoger) en voor Android op de meeste apparaten met minimaal Android 6.0.

De app kan ook gebruikt worden op een computer of laptop via de browser Chrome (via www.kabelnoordtv.nl)

• Zo maak je zelf een account aan voor de nieuwe Kabelnoord TV app:

Stap 1: ga naar www.kabelnoordtv.nl
    Stap 2: klik onderaan de pagina op 'nieuw hier' (klik hier om een account aan te maken)
    Stap 3: maak een nieuw account aan met jouw @knid.nl hoofdmailadres
    Stap 4: kies zelf je wachtwoord
    Stap 5: kijk tv via de nieuwe app!

Je kunt op maximaal 3 apparaten tegelijk tv-kijken.

• Je gebruikersnaam is je hoofdmailadres @knid.nl. Je wachtwoord maak je zelf aan via www.kabelnoordtv.nl.

• Ga naar www.kabelnoordtv.nl. Klik op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een nieuw wachtwoord op je @knid.nl e-mailadres.

• - NPO 1
    - NPO 2
    - NPO 3
    - RTL4
    - RTL5
    - SBS6
    - RTL7
    - NET5
    - Veronica
    - RTL8
    - Omrop Fryslân HD
    - RTV Noord
    - RTV Drenthe
    - FOX HD
    - SBS9
    - Podium TV
    - 24Kitchen
    - NPO Nieuws
    - NPO Politiek/Sport
    - Family 7
    - VRT Eén HD
    - VRT Canvas HD
    - VRT Ketnet
    - ARD
    - ZDF
    - NDR
    - BBC First HD
    - TV5 Monde
    - Nickelodeon
    - Discovery HD
    - TLC HD
    - National Geographic HD
    - Investigation Discovery
    - Spike
    - Arte HD
    - Eurosport 1 HD
    - MTV
    - Comedy Central
    - TV Oranje
    - CNN
    - BBC World News

• De Kabelnoord TV app beschikt over Google Chromecast-ondersteuning. Met Chromecast of Apple TV stream je eenvoudig je favoriete content van je smartphone of tablet naar je TV-scherm. Op deze manier wordt je 'tweede scherm' je afstandsbediening voor je eerste scherm, de TV.

Om Chromecast of Apple TV te kunnen gebruiken heb je een smartphone of tablet nodig met een Apple (vanaf iOS 9.0 en hoger) of Android van 6.0. besturingssysteem. Daarnaast heb je een TV nodig met een vrije HDMI-poort en een Chromecast (1e of 2e generatie). Chromecast/Apple TV is een apparaat voor mediastreaming dat wordt aangesloten op de HDMI-poort van je tv en is onder andere verkrijgbaar bij Kabelnoord verkooppunten.

• De Kabelnoord TV app werkt op praktisch iedere (WiFi) verbinding in de EU.

• Je kunt op 3 apparaten tegelijk gebruik maken van de app.

• De Kabelnoord TV app werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met internet. De Kabelnoord TV app heeft een goede internetverbinding nodig om optimaal te werken. Controleer of er niet te veel gebruikers tegelijk op je internetverbinding aan het surfen zijn. Als het wifi-bereik of de internetsnelheid onvoldoende is, zal de beeldkwaliteit verminderen.

• Wanneer je internetverbinding van een minder goede kwaliteit is of als er te veel mensen tegelijk van het internet gebruik maken, kan het zijn dat de app onvoldoende data ontvangt om optimaal te werken. Je apparaat zorgt er dan automatisch voor dat je enkel geluid hoort, maar geen beeld ziet. Controleer de signaalsterkte van je wifi-verbinding. Ga na of er niet te veel gebruikers tegelijk aan het surfen zijn op je internetverbinding.

• Als je de koptelefoon verwijdert zal het geluid uitvallen en het beeld pauzeren. Tik op de play knop en je programma zal opnieuw starten. Dit is een standaard functionaliteit, die je dus niet kunt wijzigen.