Verhuizing doorgeven

Ga je binnenkort verhuizen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Kabelnoord zet dan jouw diensten zo snel mogelijk over naar je nieuwe adres. Verhuis je naar een gebied waar Kabelnoord niet levert? Zeg dan je abonnement op met het formulier abonnement opzeggen.

Let op! Bij de installatiemogelijkheden vind je 4 opties. Mocht het juiste modem niet aanwezig zijn, dan zal hiervoor een afspraak worden gemaakt, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Diensten met internet als basis

 • Basisinstallatie (€ 50,00)
  De installateur installeert één computer, één televisie en één telefoon met maximaal 20 meter bekabeling per dienst. Het e-mailadres wordt ingesteld en bij een installatie waarbij ook telefonie wordt geïnstalleerd, zorgen we direct dat ook de telefoon goed werkt. Indien meer apparaten moeten worden aangesloten of meer meters bekabeling aangelegd dan worden meerkosten in rekening gebracht.
 • Doe-het-zelf Installatie
  De TV-ontvanger wordt gratis bezorgd en je installeert alles zelf of laat alles installeren door een partner of ander bedrijf.  

Diensten met Televisie als basis

 • Volledige Installatie (€ 50,00)
  De installateur installeert één computer, één televisie en één telefoon. Het e-mailadres wordt ingesteld en bij een installatie waarbij ook telefonie wordt geïnstalleerd, zorgen we direct dat ook de telefoon goed werkt. 
 • Basisinstallatie
  De monteur komt langs om het modem aan te sluiten. De aansluiting en configuratie van de computer worden door jezelf gedaan.

Persoonlijke gegevens


Op welk nummer ben je tijdens kantooruren het beste te bereiken.

Voer het e-mailadres in dat je actief gebruikt. Kabelnoord gebruikt dit e-mailadres voor de bevestiging en/of correspondentie.


Je oude/huidige adresJe nieuwe adres


Let op: het modem hoort bij de woning en blijft daar achter, deze hoeft niet te worden ingeleverd.


Diensten met Internet als basis
Diensten met Televisie als basis

Selecteer een dagdeel en kies vervolgens hieronder een beschikbare datum.