Mijn wifi-verbinding is traag. Wat kan ik doen?

Wifi kan om verschillende redenen langzaam zijn:
• Plaats de tweede unit niet te ver weg van de eerste, maar zet hem ook niet te dichtbij (minimaal 3 meter).
• Controleer het netwerkverkeer, want grote bestanden downloaden of streamen kan veel doen met je wifi prestatie.
• Wees er zeker van dat je internetsnelheid voldoende is. Doe de speedtest(link). Soms lijkt het alsof de wifi-snelheid onvoldoende is, maar ligt het aan de internetsnelheid.