Ik kan mijn naam van het WiFi-netwerk niet vinden in de lijst op mijn mobiel apparaat. Wat kan ik doen?

• Controleer of de WiFi-verbinding van beide units en het mobiele apparaat aanstaat.
• Controleer of de units WiFi-lichtjes groen branden. Is dit niet het geval herstart dan je unit.
• Ga terug naar de instellingen, toets de Reset (Herstart) button (in een smalle opening op de achterzijde) voor 5 – 10 seconden. Een paperclip of een tandenstoker met een scherpe punt kun je hiervoor goed gebruiken. Wanneer het herstarten is begonnen zie je een tijdelijke flikkering en de unit zal in zo’n 3 minuten herstarten naar de fabrieksinstellingen.