Ik kan mijn naam van het WiFi-netwerk niet vinden in de lijst op mijn mobiel apparaat. Wat kan ik doen?

• Controleer of de wifi-verbinding van beide units en het mobiele apparaat aan staat.
• Controleer of de units wifi-lichtjes groen branden. Is dit niet het geval, herstart dan je unit.
• Ga terug naar de instellingen, toets de Reset (Herstart) button (in een smalle opening op de achterzijde) voor 5–10 seconden in. Een paperclip of een tandenstoker met een scherpe punt kun je hiervoor goed gebruiken. Wanneer het herstarten is begonnen, zie je een tijdelijke flikkering en de unit zal in zo’n 3 minuten herstarten naar de fabrieksinstellingen.