Hoe kun je de energiebesparingsperiode aan- en uitzetten met de WiFi-extra AirTies app?

Ga hiervoor naar het menu Energy Saver (energiebespaarder) en activeer door ON /OFF toets swipen naar rechts (ON) en voer de start en eindtijd in. Om het programma alleen op specifieke dagen in te stellen vink je Repeat Everyday (Herhaal dagelijks) uit en selecteer je de dagen dat je de Energiebespaarder wil laten activeren.

Je kan ook de WPS-toets op ieder WiFi-extra apparaat ingedrukt houden voor 1 seconde. Deze laatste optie zal ook de verbinding verbreken met het apparaat wanneer het al in Energy Saver mode staat