Hoe kan ik WiFi-extra aanvragen?

Klanten met een internetabonnement van Kabelnoord kunnen gratis gebruik maken van WiFi-extra. Met WiFi-extra kun je het wifi-bereik in jouw woning vergroten. WiFi-extra vraag je aan via Mijn Kabelnoord. Zo vraag je WiFi-extra aan via Mijn Kabelnoord:

1. Ga naar Mijn Kabelnoord en log in met jouw gegevens



2. Klik onder “Mijn Producten” op “Internet”



3. Klik vervolgens op “internet-abonnement aanpassen”



4. Scroll een stukje naar beneden

5.Klik op het vakje ”Basisset wifi-extenders”

6.Kies vervolgens voor “Wijziging versturen”



Je hebt nu WiFi-extra besteld. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per e-mail.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web