Op Koningsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. 

Welke instellingen heb ik nodig om Digitale Televisie te ontvangen?

Om gebruik te maken van Digitale Televisie van Kabelnoord heb je de volgende gegevens nodig:

Frequentie: 306.00(0) Mhz
Symboolsnelheid: 6875
Networkid: 9100
Modulatie: 256 QAM

Voer in overtollige vakjes altijd nullen in. Eindig met de cijfers van de frequenties van Kabelnoord.
Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het Servicecentrum.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web