Waarom zie ik nieuwe zenders niet?

Als Kabelnoord nieuwe zenders introduceert en deze niet te zien zijn op jouw televisie, dan kan dit meerdere oorzaken hebben:

1. Je hebt geen abonnement op het zenderpakket waarin de zender zit ---> Je kunt je abonnement hier uitbreiden
  2. Het betreft een HD-kanaal, maar jouw televisie is niet HD-geschikt of je decoder geeft geen HD door ---> je dient de juiste hardware aan te schaffen (HD-decoder, HD of HD ready televisie)
  3. Je decoder of Ci+ module moet de zenders opnieuw inlezen ---> raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van de decoder of Ci+ module.