Hoe komt het dat een programma niet exact bij het begin van een programma start als ik dit programma selecteer via de tv-gids?

Verschillende programma’s worden 'dagvers' gemaakt. Dit betekent dat de exacte tijdsduur van een programma niet altijd op voorhand bekend is. De tv-gids wordt een aantal keren per dag ververst. Als een programma langer duurt dan voorzien, dan geeft de EPG (elektronische programma gids) niet de precieze start- en stoptijd van een programma weer.