Hoe kan het dat er niet bij alle zenders EPG-informatie beschikbaar is?

Met digitale televisie van Kabelnoord krijg je extra informatie over de zenderprogrammering via de Elektronische Programma Gids (EPG). De informatie die de EPG weergeeft verschilt per zender, niet elke zender beschikt over EPG óf heeft maar een beperkte EPG beschikbaar. Wanneer er geen EPG-informatie beschikbaar is, wordt dit weergegeven als “geen informatie beschikbaar”. Het aanbieden van EPG is content die door een zender wordt doorgegeven aan Kabelnoord en waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.