Hoe kan ik mijn factuur ontvangen?

Via ikbelmetkabelnoord.nl zijn de volgende gespreksgegevens op te vragen:

  • Datum en starttijd gesprek
  • Tarieftype
  • Gespreksduur
  • Gebeld telefoonnummer

    De gesprekskosten zijn gesorteerd op type gesprek: lokaal, lokaal Kabelnoord naar Kabelnoord, nationaal, mobiel en 0900-nummers. Nadat je de eerste keer een factuur hebt ontvangen met gesprekskosten, ontvang je inloggegevens om de gesprekskosten in te zien.

    Je ontvangt de factuur automatisch via de e-mail.
< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web