Werkt de Kabelnoord (Live) TV App van Kabelnoord in het buitenland?

Ik maak gebruik van Interactieve Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord TV app): Ja, de Kabelnoord TV-app werk in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus (Griekse deel), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.
En ook op deze vakantiebestemmingen is de Kabelnoord TV-app te zien:
Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Martin (het Franse deel van Sint-Maarten)

Ik maak gebruik van Digitale en/of Analoge Televisie van kabelnoord (Kabelnoord Live TV app): Nee, je tablet en/of smartphone moet verbinding hebben met Kabelnoord internet. De Kabelnoord live TV app zal niet werken op jouw vakantieadres buiten Kabelnoordgebied of in het buitenland.