Op Koningsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Ik heb alleen geluid, maar geen beeld, hoe kan dit?

Wanneer je internetverbinding van een minder goede kwaliteit is of als er te veel mensen tegelijk van het internet gebruik maken, kan het zijn dat de app onvoldoende data ontvangt om optimaal te werken. Je apparaat zorgt er dan automatisch voor dat je enkel geluid hoort, maar geen beeld ziet. Controleer de signaalsterkte van je wifi-verbinding. Ga na of er niet te veel gebruikers tegelijk aan het surfen zijn op je internetverbinding.