Op Koningsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. 

Wat zijn mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor de tv-app?

Je gebruikersnaam is je hoofd KNID e-mailadres, dus je e-mailadres van Kabelnoord eindigend op @knid.nl. Je wachtwoord maak je zelf aan via www.kabelnoordtv.nl.

Ben je je hoofd KNID e-mailadres vergeten, log dan in op Mijn Kabelnoord. Daar vind je je KNID e-mailadres.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web