Wat is mijn gebruikersnaam?

Ik maak gebruik van Interactieve Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord TV app):
Voor je gebruikersnaam gebruik je je hoofdmailadres @kabelnoord.nl of @knid.nl. Je wachtwoord maak je zelf aan via www.kabelnoordtv.nl.

Ik maak gebruik van Digitale en/of Analoge Televisie van kabelnoord (Kabelnoord Live TV app):
Je gebruikersnaam en wachtwoord worden per post naar je gestuurd.
Je kunt het wachtwoord altijd wijzigen in Mijn Kabelnoord. Kies dan Mijn Profiel, Log in gegevens en daar kun je je wachtwoord wijzigen.