Waarom kan ik niet opnemen in de tv-app?

Opnemen in de tv-app is mogelijk bij de tv-abonnementen TV Compleet en TV Maximaal. Je kunt TV Compleet of TV Maximaal aanvragen via het bestel- en wijzigingsformulier, dan krijg je opnemen in de tv-app tot je beschikking. Je kunt er ook voor kiezen om een TV-ontvanger met actieve opnamefunctionaliteit te nemen. Ook die kun je aanvragen via het bestelformulier.

Ben je al klant bij Kabelnoord? Wijzig dan jouw abonnement via Mijn Kabelnoord.

Synchronisatie met TV-ontvanger

Wanneer je een TV-ontvanger gebruikt met actieve opnamefunctie, dan synchroniseren de opnames van de app met de TV-ontvanger en visa versa.