Waarom kan ik niet op alle zenders terugkijken?

De tv-app heeft 41 zenders. Op 25 hiervan kun je programma's herstarten en terugkijken. Welke dit zijn vind je hier.

Het heeft met tv-rechten te maken dat niet alle zenders de mogelijkheid bieden om te herstarten en terug te kijken. Ook zijn er in sommige gevallen technische beperkingen. Kabelnoord streeft ernaar dat in de loop van de tijd herstarten en terugkijken op meer zenders mogelijk wordt.

Opnemen

Opnemen in de tv-app is mogelijk bij de tv-abonnementen TV Compleet en TV Maximaal. Dit zijn relatief nieuwe tv-abonnementen, waardoor het kan gebeuren dat je al lange tijd klant bent, maar deze abonnementen niet 'kent'. Je kunt TV Compleet of TV Maximaal aanvragen via het bestel- en wijzigingsformulier, dan krijg je opnemen in de tv-app tot je beschikking. Je kunt er ook voor kiezen om een TV-ontvanger met actieve opnamefunctionaliteit te nemen. Ook die kun je aanvragen via het bestel- en wijzigingsformulier.

bestellen of wijzigen