Waarom kan ik niet op alle zenders terugkijken?

De tv-app heeft 41 zenders. Op 25 hiervan kun je programma's herstarten en terugkijken. Welke dit zijn vind je hier.

Dat niet alle zenders de mogelijkheid bieden om te herstarten en terug te kijken heeft te maken met beeldrechten. Ook zijn er in sommige gevallen technische beperkingen. Kabelnoord streeft ernaar dat in de loop van de tijd herstarten en terugkijken op meer zenders mogelijk wordt.

Opnemen

Opnemen in de tv-app is mogelijk bij de tv-abonnementen TV Compleet en TV Maximaal. Je kunt er ook voor kiezen om een TV-ontvanger met actieve opnamefunctionaliteit te nemen bij je TV Standaard-abonnement.

Ben je nieuwe klant? Dan bestel je in de bestelstraat. Ben je al klant bij Kabelnoord? Dan kun je je abonnement wijzigen via Mijn Kabelnoord.