Waar kan ik de Kabelnoord TV App downloaden?

Met een iPad of iPhone kan je met je Apple-account de App gratis downloaden in de App Store. Als je een Android-apparaat hebt dan kun je de App downloaden in de Google Play Store. Aanmelden kan zodra je je persoonlijke inloggegevens van Kabelnoord (ook wel ‘Mijn Kabelnoord-gegevens’ genoemd) per post hebt ontvangen. Je dient je vooraf te abonneren op de gratis Kabelnoord TV dienst, dat doe je door het formulier Live TV App in te vullen.

De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.