Waar kan ik de Kabelnoord (Live) TV app downloaden?

Ik maak gebruik van Interactieve Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord TV app)
Met een iPad of iPhone kun je met je Apple-account de app gratis downloaden in de App Store. Als je een Android-apparaat hebt dan kun je de app gratis downloaden in de Google Play Store. Zoek de app op onder de naam Kabelnoord TV. Aanmelden kan ook via www.kabelnoordtv.nl. Hier maak je eenmalig een account aan. Hiervoor gebruik je je @kabelnoord.nl of @knid.nl hoofdmailadres als gebruikersnaam en een zelfgemaakt wachtwoord.
De Kabelnoord TV app werkt overal waar je een internetverbinding hebt!

Ik maak gebruik van Digitale en/of Analoge Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord Live TV app):
Met een iPad of iPhone kun je met je Apple-account de app gratis downloaden in de App Store. Als je een Android-apparaat hebt dan kun je de App downloaden in de Google Play Store. Zoek de app onder de naam Kabelnoord Live TV in de App Store en download de app. Aanmelden kan zodra je je persoonlijke inloggegevens van Kabelnoord (ook wel ‘Mijn Kabelnoord-gegevens’ genoemd) per post hebt ontvangen. Je dient je vooraf te abonneren op de gratis Kabelnoord Live TV dienst, dat doe je door het formulier Live TV App in te vullen.
De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.