Op welke toestellen/apparaten kan ik de tv-app gebruiken?

Je kunt de tv-app gebruiken op smartphones en tablets. De app werkt op iOS 12.1 (of hoger) en voor Android op de meeste apparaten met minimaal Android 6.0.

De app kan ook op de laptop en/of computer gebruikt worden, gebruik daarbij Chrome als browser. Je vindt de webpagina op www.kabelnoordtv.nl. Let op: ook hiervoor moet je je registreren.

tv-app in de browser

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web