Op welke toestellen/apparaten kan ik de Kabelnoord (Live) TV app gebruiken?

Ik maak gebruik van Interactieve Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord TV app):
Je kunt de Kabelnoord TV app gebruiken op smartphones en tablets. De Kabelnoord TV app werkt op iOS 9 (of hoger) en voor Android op de meeste apparaten met minimaal Android 6.0.

Ik maak gebruik van Digitale en/of Analoge Televisie van kabelnoord (Kabelnoord Live TV app):
Je kunt Kabelnoord Live TV gebruiken op smartphones en tablets. De Kabelnoord Live TV App werkt op iOS 9 (of hoger) en voor Android op de meeste apparaten met minimaal Android 4.2.

Voor Android: Houd er rekening mee dat Kabelnoord (Live) TV een krachtige app is met hoge beeldkwaliteit. Dat wil zeggen dat je toestel ook voldoende beeldresolutie en/of processor nodig heeft om Kabelnoord (Live) TV te kunnen gebruiken.Wil je zeker zijn dat jouw Android toestel ondersteund wordt? Kijk op je toestel alvast eens in de Google Play Store. Is Kabelnoord TV beschikbaar voor download, dan wordt ook jouw toestel naar alle waarschijnlijkheid ondersteund.