Op welke apparaten kan ik de app 'Kabelnoord TV' ontvangen?

Je kan Kabelnoord TV gebruiken op smartphones en tablets. De Kabelnoord TV App werkt op iOS 9 (of hoger) en voor Android op de meeste apparaten met minimaal Android 4.2.

Voor Android: Houd er rekening mee dat Kabelnoord TV een krachtige app is met hoge beeldkwaliteit. Dat wil zeggen dat je toestel ook voldoende beeldresolutie en/of processor nodig heeft om Kabelnoord TV te kunnen gebruiken.Wil je zeker zijn dat jouw Android toestel ondersteund wordt? Kijk op je toestel alvast eens in de Google Play Store. Is Kabelnoord TV beschikbaar voor download, dan wordt ook jouw toestel naar alle waarschijnlijkheid ondersteund. De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.