Mijn tv-app hapert, hoe kan dit?

Waarschijnlijk is de internetverbinding die je gebruikt niet optimaal, of het netwerk wat je gebruikt (bijvoorbeeld dat van de camping, of het hotel) staat streaming niet toe.

Ook kan het zijn dat er op teveel mensen gebruikmaken van dezelfde verbinding als jij. Als het wifi-bereik of de internetsnelheid onvoldoende is, zal de beeldkwaliteit verminderen.