Wanneer kan ik aan de slag met Kabelnoord (Live) TV app?

Ik maak gebruik van Interactieve Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord TV app):
Na het aanmaken van je eenmalige account kun je inloggen in de app. Je kunt gelijk gebruik maken van de mogelijkheden die de app biedt. Heb je een Televisie Compleet of Televisie Maximaal abonnement dan kun je gebruik maken van alle mogelijkheden binnen de app! Bij Televisie Standaard kun je Live Tv kijken overal in Europa.

Ik maak gebruik van Digitale en/of Analoge Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord Live TV app):
Om gebruik te maken van Kabelnoord Live TV, dien je je aan te melden via het formulier 'Live TV App'. Wij voeren binnen enkele werkdagen je aanvraag door en je ontvangt daarna van ons je persoonlijke inloggegevens voor onder meer gebruik van Kabelnoord TV. Vervolgens kan je de App installeren op je tablet of smartphone. Het enige wat je dan nog moet doen is je aanmelden met je persoonlijke inloggegevens. Daarna kun je live tv kijken via je tablet. De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.