Is er een nieuwe tv-app?

De eerste tv-app, die we de Kabelnoord Live TV-App noemden, is vanaf 1 juni 2021 niet meer te downloaden en te gebruiken. Alle klanten die de oude app van producent Vinson gebruiken, hebben in week 20-2021 een oproep gehad om over te stappen naar de nieuwe app. Alle informatie voor de overstap vind je hier.

De nieuwe app is in de App Store en Google Play te herkennen aan dit icoon:Kabelnoord TV app

41 zenders, waarvan 25 interactief

De nieuwe tv-app bevat 41 zenders, waarvan je de programma's van 25 zenders kunt herstarten (begin gemist), pauzeren en terugkijken.

zenderoverzicht tv-app

Tv-app is gratis

Heb je internet en tv van Kabelnoord? Dan kun je gratis gebruikmaken van de tv-app.

registreren voor tv-app