Is Kabelnoord (Live) TV gratis?

Zowel de Kabelnoord TV app als de Kabelnoord Live TV app is een gratis dienst voor klanten van Kabelnoord die een Internet- + Televisie-abonnement hebben van Kabelnoord. Je dient je wel aan te melden voor gebruik van de dienst. Aanmelden voor de Kabelnoord TV app doe je eenmalig via kabelnoordtv.nl. Aanmelden voor de Kabelnoord Live TV app doe je met het formulier 'Live TV App'. De Kabelnoord Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met kabelnoord internet.

De apps zijn niet beschikbaar voor klanten met een groot zakelijk internetabonnement.