Ik ben mijn wachtwoord voor de tv-app vergeten

Ga naar www.kabelnoordtv.nl. Klik op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een nieuw wachtwoord op je @knid.nl e-mailadres. Dit geldt alleen als je je geregistreerd hebt voor de tv-app. Gebruik je de tv-app voor het eerst, dan dien je je te registreren

Weet je je hoofd KNID e-mailaccount niet meer? Deze kun je opvragen via de tv-app pagina (onderaan).

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web