Kan ik met een Chromecast of Apple TV gebruik maken van de Kabelnoord TV app?

De Kabelnoord TV app beschikt over Google Chromecast-ondersteuning. Met Chromecast of Apple TV stream je eenvoudig je favoriete content van je smartphone of tablet naar je TV-scherm. Op deze manier wordt je 'tweede scherm' je afstandsbediening voor je eerste scherm, de TV.

Om Chromecast of Apple TV te kunnen gebruiken heb je een smartphone of tablet nodig met een Apple (vanaf iOS 9.0 en hoger) of Android van 6.0. besturingssysteem. Daarnaast heb je een TV nodig met een vrije HDMI-poort en een Chromecast (1e of 2e generatie). Chromecast/Apple TV is een apparaat voor mediastreaming dat wordt aangesloten op de HDMI-poort van je tv en is onder andere verkrijgbaar bij Kabelnoord verkooppunten.