Werkt de tv-app met Chromecast of Apple TV?

De tv-app ondersteunt Google Chromecast en Apple TV. Met Chromecast of Apple TV stream je eenvoudig je favoriete content van je smartphone of tablet naar je tv-scherm. Op deze manier wordt je 'tweede scherm' je afstandsbediening voor je eerste scherm, de televisie.

Om Chromecast of Apple TV te kunnen gebruiken heb je een smartphone of tablet nodig met een Apple (iOS 9.0 en hoger) of Android 6.0. besturingssysteem. Daarnaast heb je een tv nodig met een vrije HDMI-poort en een Chromecast (1e of 2e generatie). Chromecast/Apple TV zijn apparaten voor streaming. Ze worden aangesloten op de HDMI-poort van je tv. Chromecast en Apple TV zijn onder andere verkrijgbaar bij Kabelnoord partners.