Hoe wijzig ik de WiFi-kanalen van mijn Genexismodem?

Heb je een glasvezelaansluiting in je woning? En maak je gebruik van een glasvezelmodem van het merk Genexis? Pas zelf je WiFi-kanalen aan door de volgende vier stappen te volgen:

1. Open een browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, enz.)
  2. Voer in de adresbalk 192.168.1.254 in en druk op enter
  3. Op het volgende scherm dient u in te loggen, User name is admin en Password is admin
  4. U komt in het menu en hier kiest u voor "network" en vervolgens voor "wireless", hier kunt u het woordje "auto" dat achter "channel" staat aanpassen naar 1, 6 of 11 waarna u op "save wlan settings" moet drukken. Uw nieuwe frequentie is nu ingesteld.