Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

De inloggegevens staan in de brief met technische gegevens, die je bij de installatie hebt ontvangen. Je kunt de inloggegevens opnieuw toegestuurd krijgen. Om veiligheidsredenen gaat dit via de post.

Neem contact met ons op om je inloggegevens op te vragen. Het wachtwoord wordt je dan toegestuurd. Het wachtwoord wordt teruggezet naar het systeemwachtwoord dat je later zelf eventueel kunt veranderen in een zelfgekozen wachtwoord. Buiten openingstijden kun je ook het contactformulier invullen.