Ik wil graag meerdere e-mailaccounts en aliassen aanmaken, hoe doe ik dat?

Bij een KNID e-mailadres kun je vijf extra e-mailaccounts en per e-mailaccount drie aliassen aanmaken. Dit zijn de stappen:

• Klik hier en log in met je Mijn Kabelnoord-gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heb je bij de installatie van Kabelnoord ontvangen.
    Klik op 'wachtwoord vergeten' klikken om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Eenmaal ingelogd selecteer je Mijn Producten en klik je vervolgens op e-mail.
  • Je komt in een scherm waar het hoofdaccount al is ingevuld. Hier kun je het tweede en derde account aanmaken. Dit wijst zich verder vanzelf. Naast het aanmaken van accounts en aliassen kun je alleen het wachtwoord aanpassen.
  • Je vult het gedeelte in voor '@knid.nl' (bijvoorbeeld bertenernie@knid.nl) en vervolgens vul je het wachtwoord in. Dit wachtwoord wordt niet geadministreerd en je dient dit dus zelf te onthouden.
  • Klik op toevoegen, het systeem geeft zelf aan of het gekozen account reeds bestaat.

Het nieuwe account is nu aangemaakt.