Ik wil graag meerdere e-mailaccounts en aliassen aanmaken, hoe doe ik dat?

Bij een KNID e-mailadres kun je vier extra e-mailaccounts en per e-mailaccount drie aliassen aanmaken. Dit zijn de stappen:

• Klik hier en log in met je Mijn Kabelnoord-gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heb je bij de installatie van Kabelnoord ontvangen.
    Klik op 'wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Eenmaal ingelogd ga je naar je instellingen voor e-mail
  • Je vult het gedeelte in voor '@knid.nl' (bijvoorbeeld bertenernie) en vervolgens vul je het wachtwoord in. Dit wachtwoord wordt niet geadministreerd en je dient dit dus zelf te onthouden.
  • Klik op toevoegen, het systeem geeft zelf aan of het gekozen account reeds bestaat.

Het nieuwe account is nu aangemaakt.