Wat zijn de serverinstellingen die ik moet gebruiken om mijn e-mailaccount in te stellen?

Je kan met je @knid.nl adres altijd inloggen op ons webmail platform.

Ga naar webmail

Dit zijn de serverinstellingen die nodig zijn om je e-mailaccount in te stellen in je eigen mailprogramma:

Inkomende server: mail.knid.nl
Serverpoort bij IMAP4 account: 993
Serverpoort bij POP3 account: 995
Type versleuteling: TLS/SSL
Verificatie vereist: ja
Wachtwoord: dit vind je in de brief die je bij de installatie hebt ontvangen
Accountnaam:gebruikersnaam*@knid.nl

Uitgaande server: smtp.knid.nl
Serverpoort: 587
Type versleuteling: STARTTLS
Verificatie vereist: ja
Wachtwoord: dit vind je in de brief die je bij de installatie hebt ontvangen
Accountnaam: gebruikersnaam*@knid.nl