Wat zijn de serverinstellingen die ik moet gebruiken om mijn e-mailaccount in te stellen?

De serverinstellingen die nodig zijn om je e-mailaccount in te stellen zijn:

e-mailadres gebruikersnaam*@kabelnoord.nl
wachtwoord deze vind je in de brief die je bij de installatie hebt ontvangen
accountnaam gebruikersnaam*
inkomende server mail.knid.nl

POP3 (poort: 110)
IMAP (poort: 993)
uitgaande server mail.knid.nl

POP3 (poortL 25)
IMAP (poort: 587)

* Deze informatie vind je in de brief die je bij de installatie van Kabenoord hebt ontvangen.

De serverinstellingen zijn afhankelijk van welke lapop, Ipad en telefoon je gebruikt en op welk programma het draait. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons servicecentrum: 0519-701701 (optie 1)