Wat zijn de serverinstellingen die ik moet gebruiken om mijn e-mailaccount in te stellen?

De serverinstellingen die nodig zijn om je e-mailaccount in te stellen zijn:

e-mailadres gebruikersnaam*@knid.nl
wachtwoord deze vind je in de brief die je bij de installatie hebt ontvangen
accountnaam gebruikersnaam*
inkomende server mail.knid.nl

POP3 (poort: 110)
IMAP (poort: 993)
uitgaande server mail.knid.nl

POP3 (poort: 25)
IMAP (poort: 587)

* Deze informatie vind je in de brief die je bij de installatie van Kabenoord hebt ontvangen.

De serverinstellingen zijn afhankelijk van het apparaat (laptop, tablet en/of telefoon) dat je gebruikt en het besturingssysteem op je apparaat. Als je er niet uitkomt, neem dan contact op met het Servicecentrum.