Is vrije modemkeuze mogelijk bij Kabelnoord?

Ja, vrije modemkeuze is mogelijk bij Kabelnoord. Iedere klant krijgt een modem in bruikleen van Kabelnoord. In dit modem staan de instellingen voor internet, tv en telefonie al klaar. Dus je kunt meteen van start!

Gebruik je liever je eigen modem? Ook dat kan! Verdiep je goed in de aanschaf van een eigen modem. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de juiste instellingen, het plaatsen, updaten en onderhouden. Voor extra service en ondersteuning moet je jouw leverancier raadplegen, hier kunnen we jou niet mee helpen.

Hier vind je extra technische informatie