Hoeveel kost een installatie?

Kabelnoord biedt haar klanten diverse installatie opties die bij de bestelling kunnen worden gekozen:

Diensten met Internet als basis:

1. Basis Installatie (€ 50,00) = de installateur installeert één computer, één televisie en één telefoon met maximaal 20 meter bekabeling per dienst. Het e-mailadres wordt ingesteld en bij een installatie waarbij ook telefonie wordt geïnstalleerd, zorgen we direct dat ook de telefoon goed werkt. Indien meer apparaten moeten worden aangesloten of meer meters bekabeling aangelegd dan worden meerkosten in rekening gebracht.
  2. Geen installatie = de Televisie Ontvanger wordt bezorgd en je installeert alles zelf.

Mocht het juiste modem niet aanwezig zijn, dan zal hiervoor een afspraak worden gemaakt, hier zijn voor de klant geen extra kosten aan verbonden.

Diensten met Televisie als basis:

1. Basis Installatie (gratis) = de monteur komt langs om het modem aan te sluiten. De aansluiting en configuratie van de computer wordt door jezelf gedaan.
  2. Volledige installatie (€ 50,00) = de installateur installeert één computer, één televisie en één telefoon. Het e-mailadres wordt ingesteld en bij een installatie waarbij ook telefonie wordt geïnstalleerd, zorgen we direct dat ook de telefoon goed werkt.