Het lampje 'link' op mijn modem brandt niet. Wat betekent dat?

Het link lampje geeft aan of het modem verbinding heeft met de achterliggende apparatuur (computer, router). Het modem heeft nu geen verbinding met deze apparatuur. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal van deze mogelijke oorzaken zijn:

• De netwerk (UTP) kabel zit niet in het modem en/of router/pc
  • De netwerkkabel is defect
  • De computer/router staat niet aan
  • De netwerkkaart van de computer is defect
  • De router is defect

Zijn bovenstaande punten in orde, maar brandt het lampje nog steeds niet? Neem dan contact op met het Servicecentrum van Kabelnoord.