Ik kan geen mail versturen op mijn vakantieadres, hoe kan dat?

Als je niet thuis bent en problemen hebt met het versturen van e-mail, maar je kunt wel e-mail ontvangen, dan moet je de uitgaande mailserver aanpassen in de instellingen. De uitgaande mailserver van Kabelnoord werkt vanwege veiligheidsredenen niet op adressen waar geen Kabelnoord-internet is.

Om mail te kunnen versturen vanaf je laptop moet je deze op bijvoorbeeld  je vakantieadres omzetten naar de uitgaande mailserver van de internetprovider op het vakantieadres.

(Let op: Wanneer je weer thuis bent, moet je de instelling weer terugzetten naar “mail.knid.nl”)

Tip!
Raadpleeg je e-mail via de webmail van Kabelnoord. Log hiervoor in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je hebt ontvangen bij je aanmelding bij Kabelnoord internet.