Op Hemelvaartsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Kan ik ook een favorietenlijst instellen op mijn Amino ontvanger?

Ja, dit kan. Volg hierbij de volgende handleiding:

• Ga eerst naar kanaal 1 (NPO1) en open de ‘Guide’.
  • Vervolgens ziet u bovenin 'Alle kanalen' staan, ga hier met de cursortoetsen naar toe en druk op 'OK'.
  • Als u al een favorietenlijst heeft, dan staat deze hier vermeldt. Zo niet, ga dan naar de optie 'Maak een nieuwe lijst' en druk op 'OK'.
  • Aan de rechterkant ziet u alle zenders staan, selecteer de zenders welke u wilt houden en druk op 'OK', er komt dan een vinkje in het hokje te staan.
  • Als u klaar bent, dan gaat u met de cursortoetsen naar links, totdat het veld met de naam is geselecteerd.
  • Op de afstandsbediening drukt u op de knop met het pijltje naar beneden. Het toetsenbord zal dan verschijnen.
  • Selecteer eerst 'CLR' en druk op 'OK' om de tekst te verwijderen, vervolgens kunt u met behulp van de cursortoetsen een titel invullen. Met de knop ‘X’ op het toetsenbord sluit u het toetsenbord.
  • Nu gaat u met de cursortoetsen naar beneden, selecteert ‘Opslaan’ en drukt op 'OK'.
  • U komt nu weer terug bij het overzicht van favorietenlijsten. U gaat naar ‘Gebruik’ en drukt op 'OK'.
  • U krijgt nu de nieuwe zenderoverzicht te zien met alleen de zenders welke u heeft aangevinkt. De zenders worden in volgorde gezet, maar behouden wel het originele kanaalnummer. U kunt hier een zender selecteren en op 'OK' drukken of gewoon de ‘Guide’ verlaten.
  • Wanneer u weer terug wilt naar alle zenders, dan gaat u weer eerst naar NPO1 en drukt u op de 'Guide'. Bovenin ziet u de naam van uw lijst staan, ga hier naar toe en druk op 'OK'. Selecteer uw lijst en de optie 'Terugzetten' en druk op 'OK'. U heeft nu weer de originele zenderlijst.