Welke kabels heb ik nodig voor Televisie?

Om de tv-ontvanger van Kabelnoord aan te sluiten vanaf de router heb je een coax- en utp-kabel nodig, eventueel een combikabel. Coax is de meest geschikte kabel om beelden te transporteren, een utp-kabel is voor het computerverkeer en dus voor de interactieve opdrachten. Door deze oplossing krijg je een televisiesignaal dat niet is gecomprimeerd en dus een scherper beeld geeft. Gebruik een kabel met een keurmerk. Voor het aansluiten van de televisie op de tv-ontvanger wordt een hdmi-kabel meegeleverd.