Het netwerk is gereed voor activatie diensten. Wat nu?

De aannemer heeft namens Kabelnoord het glasvezelpunt in je woning geïnstalleerd. Binnen 10 werkdagen na deze installatie maakt Kabelnoord een telefonische afspraak met je voor het installeren en activeren van de door jouw bestelde diensten. De afgesproken datum, kun je aanhouden als 'opzegdatum' bij je huidige provider, want op dat moment worden de diensten van Kabelnoord bij je geactiveerd.