Kan ik gebruik maken van een vast IP-adres?

Kies je voor een internetabonnement van Kabelnoord dan krijg je standaard een dynamisch IP-adres. Wil je graag een vast IP-adres? Kies dan voor het Internet Service Zakelijk pakket. Je krijgt dan één vast IP-adres op poort 4 van je glasvezelmodem. De interne router op het glasvezelmodem wordt bij dit pakket standaard uitgeschakeld. Je dient zelf een router aan te sluiten.