Krijg ik een nieuw e-mailadres als ik overstap?

Als je overstapt naar een andere (internet) provider, betekent dit vaak dat het e-mailadres dat je gebruikt bij je huidige provider na zes maanden komt te vervallen. Soms kun je je oude e-mailadres wel aanhouden tegen betaling. Kies je voor Kabelnoord? Dan krijg je een gratis e-mailadres van Kabelnoord. Je kunt er ook voor kiezen om een e-mailadres bij een onafhankelijke e-maildienst (vaak gratis) zoals Gmail, Hotmail of Outlook aan te maken.