Op Koningsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Welke diensten of producten neem ik af bij Kabelnoord?

In Mijn Kabelnoord zie je welke producten je afneemt. Ook ontvang je iedere maand een factuur waarop je kunt zien welke diensten en producten je afneemt. Als je hier vragen over hebt, neem dan contact op met het Klantencentrum.