Is contractovername mogelijk?

Het is mogelijk om je contract te laten overnemen binnen het huishouden (echtscheiding / uit huis gaan kinderen). Een contractovername kan alléén schriftelijk worden ingediend met ondertekening door beide partijen. Je kunt de contractovername sturen naar:

Kabelnoord
Postbus 30
9100 AA Dokkum

In de ondertekende contractovername moet vermeld worden:

• Naam, adres en woonplaats van zowel oude als nieuw partij
  • Geboortedatum nieuwe partij
  • Betaalgegevens nieuwe partij
  • Akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • T.b.v. evt. internet abonnement: aangeven of er een nieuw e-mailadres en wachtwoord gewenst is
  • T.b.v. evt. telefonie abonnement aangeven of er een nieuw wachtwoord gewenst is (inzage belkosten www.ikbelmetkabelnoord.nl)