Continuïteit van diensten tijdens Coronamaatregelen                      Pas op voor phishing e-mails!

Zenderaanbod van Kabelnoord
Animal Planet is zender van de maand november bij Kabelnoord

Animal Planet: zender van de maand November

Geplaatst op 1 november 2018

Animal Planet is zender van de maand november. Stem af op kanaal 13 en maak kennis met de kleinste insecten tot de gevaarlijkste jagers in het wild. Benieuwd wat er in november allemaal te zien is op Animal Planet? Bekijk hier de programma highlights: 

Bekijk hier de programma highlights:

 • Vet Gone Wild, vanaf vrijdag 2 november om 18.15 uur

  Bondi Vet dr. Chris Brown trekt met zijn veterinaire kennis de wijde wereld in; hij bezoekt exotische en afgelegen locaties om bedreigde dieren te behandelen voor besmettelijke ziektes en verwondingen. Chris reist over land en zee en per vliegtuig om dieren die in nood verkeren te helpen. Geen plek is voor hem te ver; hij gaat naar de oerwouden van Thailand om olifanten te behandelen, naar de savannen van Zuid-Afrika om bij leeuwen operaties uit te voeren en naar de rivieren van Fiji om kwetsbare haaien te taggen. Hij behandelt elk dier, ongeacht de soort of hoe gevaarlijk het is. De wereld is groot, maar gelukkig voor het dierenrijk is er een dierenarts met een hart dat net zo groot is.

 • North Woods Law, vanaf donderdag 15 november om 19.10 uur

  De jachtopzieners van New Hampshire Fish & Game zetten zich met hart en ziel in voor het behoud van de natuur van de Granite State, van de White Mountains van de Appalachen tot aan de rotsachtige kust van de Atlantische Oceaan. Hoewel New Hampshire relatief klein is, heeft het team de handen vol aan het beschermen van de natuur en de inwoners van de staat. Wanneer een reekalf te dicht bij een drukke kruising komt, moet een jachtopziener het dier wegvangen voordat het wordt aangereden. In de strijd tegen snelheidsovertreders zetten de jachtopzieners de achtervolging in op een razendsnel voertuig. En onwillige verdachten worden ondervraagd, omdat keer op keer blijkt dat in de natuur de mens de grootste boosdoener is. Elders ondernemen jachtopzieners een nachtelijke missie naar Mount Madison om een gezin te redden dat onderkoeld dreigt te raken. Of het nu gaat om het redden van onberekenbare dieren, het uitvoeren van reddingsmissies of het aanspreken van verkeersovertreders, elke dag brengt weer nieuwe uitdagingen voor deze hardwerkende natuurbeschermers.

 • Monsters Inside Me, vanaf maandag 19 november om 18.15 uur

  Parasieten kennen geen genade, zoals blijkt uit deze serie over schokkende verhalen van mensen die door deze onzichtbare organismen werden besmet. De onfortuinlijke slachtoffers die geïnfecteerd werden door een parasiet vertellen over hun beproeving, en gedramatiseerde reconstructies laten zien hoe deze monsters op onverwachte plekken kunnen schuilen. Een pakketbezorger krijgt rond zijn oog vreemde zwellingen die gepaard gaan met verminderd zicht en pijnscheuten, waarna artsen een akelige ontdekking doen. De hoofdhuid van een meisje wordt aangetast door vleesetende beestjes en een ontspannen vakantie verandert door een dodelijke indringer in een angstaanjagende nachtmerrie. In deze en andere verhalen wordt onderzocht hoe de invasie in het lichaam ontstond en welke strijd de artsen moesten leveren om de parasiet te bestrijden.

 • The Lion Queen, van maandag 5 – vrijdag 30 november om 15.30 uur

  In het hart van Afrika bevindt zich een van de grootste wildernissen ter wereld. Dit uitgestrekte landschap biedt onderdak aan talloze geliefde en fascinerende wilde dieren, van leeuwen en olifanten die over de savannen zwerven tot apen en slangen die zich in de dichte wouden schuilhouden. Deze maand wordt speciale aandacht besteed aan dit uitgestrekte continent en zijn bijzondere bewoners. In The Lion Queen volgen we de missie van Andi Rive om het Glen Garriff Lion Reserve in Zuid-Afrika te redden. In Zuid-Afrika is ‘canned hunting’ wijdverbreid en om te voorkomen dat een troep leeuwen ten prooi valt aan deze gruwelijke jachtindustrie heeft Andi een reservaat opgezet. En Keeping Up With The Kruger biedt een uniek en indringend inkijkje in de dagelijkse avonturen van de toegewijde medewerkers van het Kruger National Park in Zuid-Afrika.