Zender van de maand: Horse & Country TV

Geplaatst op 4 juni 2018

In juni en juli vinden er verschillende paardensportevenementen plaats in Noordoost Friesland. Om alvast in de stemming te komen is Horse & Country TV zender van de maand juni. Maak jij al gebruik van netwerkcode 9100? Dan ontvang je Horse & Country TV op kanaal 13. Zie je geen Horse & Country TV? Neem dan contact op met Kabelnoord. Wil je na juni Horse & Country TV blijven ontvangen? Kies dan voor het pluspakket Familie.

Dit zie je in juni op Horse & Country TV

Global Champions Tour
Wil jij springsport op het allerhoogste niveau zien? Kijk dan naar de verschillende edities van de Global Champions Tour! In juni worden de GCT St. Tropez, Cannes en Cascais uitgezonden. Tijdens deze wedstrijd neemt de top van de wereld het tegen elkaar op. Spanning gegarandeerd! De Global Champions Tour zie je iedere zaterdag om 20.00 uur.

Tristan Tucker: The TRT Method
De Australische paardenman Tristan Tucker vindt dat (dressuur)paarden niet alleen fysiek, maar ook mentaal getraind moeten worden. Hij staat bekend om zijn methode om paarden bomproof te maken. In zijn nieuwe serie op H&C TV kun je alles van deze Grand Prix-ruiter leren! Tristan Tucker zie je iedere vrijdag om 21.00 uur.

Go Social TV
In de nieuwe serie Go Social TV worden er iedere aflevering twee filmpjes uitgezonden van de YouTubers van Go Social Talents. Elke donderdag komen er twee YouTube-kanalen aan bod. De kanalen die deelnemen zijn Hart voor Paarden, Kampioen!, Haflingers King & Beau, FelineHoi, Danielle van Mierlo, Joyce & Jaydee de Vos, Paard Zoekt Baas, Madee Fleur en Lavitana. Go Social TV wordt uitgezonden op donderdag 7, 14, 21 & 28 juni a.s. om 19.30 uur.

Backstage Pass with Monty Roberts
Stem maandag 4 juni om 21.00 uur jouw televisie af op kanaal 13 voor Backstage Pass with Monty Roberts. Monty Roberts is misschien wel de bekendste paardenman ter wereld, en is zeker iemand om wat van te leren. Met zijn paardvriendelijke methode verbetert hij de band tussen paard en mens en lost hij onder andere trailerlaadproblemen op.