Swingend het jaar uit met Kabelnoord

Swingend het oude jaar uit

Geplaatst op 2 december 2021

We gaan het oude jaar swingend uit! In december kunnen alle televisieklanten in Friesland gratis genieten van verschillende muzikale tv zenders: NPO 1 Extra, 192 TV, Stingray Classica en Stingray DJAZZ. Wat is jouw favoriet?

NPO 1 Extra (kanaal 13)

Van 18 t/m 24 december vind je 3FM Serious Request op NPO 1 Extra. Dit jaar is het Wereld Natuur Fonds partner van Serious Request. Vanuit Amersfoort wordt er met diverse acties geld ingezameld voor Zuid-Amerikaanse regenwouden.

Vanaf Eerste Kerstdag t/m oudejaarsavond kijk en luister je met circa 10 miljoen mensen naar de 23ste editie van de Top 2000. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door luisteraars en is 24 uur per dag te volgen.

192 TV (kanaal 357)

Op 192 TV vind je vanaf Eerste Kerstdag tot oudejaarsdag non-stop de grootste pop-hits uit de belangrijkste periode van de popmuziek: 1960 tot en met 1984.

Stingray Classica (kanaal 362)

Hou je van ijsdansen of klassiekers als De Notenkraker en het Zwanenmeer? Deze prachtige beelden vind je rond de kerstdagen op Stingray Classica.

Stingray DJAZZ (kanaal 355)

Van reggae, funk en blues tot bebop tot jazz fusion. Stingray DJAZZ heeft het allemaal! Op Stingray DJAZZ vind je zeldzame documentaires, intieme portretten, kijkjes achter de schermen en exclusieve interviews.

Zo vind je de freeviews

De freeviews in december zijn alleen beschikbaar voor televisieklanten in Friesland. Kun je de swingende freeviews niet vinden? Soms helpt het om je ontvanger opnieuw op te starten. Toch nog een vraag? Stuur een appje of bel naar 0519-701701.


Foto: Bullet-Ray Photography

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web