Spike wordt Paramount Network

Geplaatst op 2 mei 2022

Paramount Network wordt op dinsdag 24 mei 2022 in Nederland gelanceerd. De nieuwe zender neemt de plaats in van Spike. Je vindt Paramount Network op kanaal 262 in het TV Standaard, Compleet en Maximaal pakket bij Kabelnoord.

Hollywood in je huiskamer

De introductie van Paramount Network betekent een flinke uitbreiding van het aanbod op de zender met populaire, hoogstaande internationale producties. Denk bijvoorbeeld aan The Godfather, Ordinary People en Forrest Gump. De introductie van Paramount Network is het antwoord op de veranderende behoeften en voorkeuren van de kijkers. De nieuwe tv-zender komt daar aan tegemoet door een programma aanbod dat het Hollywood-karakter benadrukt van een van de grootste filmstudio’s ter wereld.

Hitseries, tv-premières en meer

De programmering van de tv-zender Paramount Network zal onder andere bestaan uit hitserie YellowStone met in de hoofdrol Kevin Costner, misdaadserie Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller, Emmy Award genomineerde serie Star Trek: Enterprise, tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog en nog veel meer.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web